Zeilvakantie met het gezin

Je wilt voor je gezin altijd het beste, dat geldt ook tijdens de vakantie. Een vakantie met veel vrijheid en tijd voor elkaar, een vakantie ervaring waarover de kinderen en jij nog lang zullen praten. Een zeilvakantie zou zo’n ervaring voor jou en je gezin kunnen worden. Kijk naar de mogelijkheden. Je houdt uiteraard rekening met de leeftijd van de kinderen. Wil je zelf zeilen of varen jullie gezellig mee en steek je de handen uit de mouwen als dat kan? In het laatste geval zal de schipper van de zeilboot  zijn of haar uiterste best doen om er voor alle opvarenden een fijne zeilvakantie van te maken. Wat zullen jullie genieten!

 

Geen saaie vakantie, maar een zeilvakantie als avontuur. Als het ware overgeleverd zijn aan water, wind, zon en zee. Wil je graag zelf zeilen, dan huur je een zeilboot voor een zeilvakantie. De echter zeiler zal zijn of haar eigen zeilboot hebben en daarmee heerlijk op zeilvakantie gaan. Vaar je in een groep, dan leer je veel mensen kennen met dezelfde passie voor zeilen als jij. In groepsverband een zeilvakantie organiseren is gezellig en je kunt elkaar helpen als de nood aan de man is.

 

Zeilvakantie in het buitenland

Bereid je goed voor op een zeilvakantie in het buitenland. Afhankelijk van het feit of je zelf gaat zeilen met een gehuurde boot of je eigen zeilboot of dat je meevaart op een zeilboot, dien je de regels omtrent het zeilen goed te kennen. Welk vaarbewijs heb je nodig? En zorg dat je kunt aantonen dat een zeilboot jouw eigendom is als je met eigen boot vaart. Boek je een zeilvakantie in het buitenland op een (luxe) zeilboot, dan kun je genieten zonder zorgen. Heerlijk mee zeilen met de schipper op een fraaie boot. De schipper is ter plaatse bekend en gaat heerlijk met jou en andere opvarenden zeilen en aanleggen op de mooiste plekken in prachtige baaien.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om een of meer dagen vakantie te vieren op het water. Lees er alles over voordat je een zeilvakantie in het buitenland boekt, zeilen met schipper, met een gehuurde boot, je eigen boot, zeilen voor jongeren, voor ouderen, singles of voor gezinnen. Een goede voorbereiding zorgt voor een fantastische zeilvakantie.

 

Luxe zeilvakantie

Zeilboten zijn er in veel verschillenden maten en uitvoeringen ook luxe. Wil jij jezelf eens goed verwennen kies dan voor een luxe zeilvakantie. Dit wordt een ervaring waarvan je nu alleen nog maar kunt dromen. Een luxe zeilvakantie geeft je de rust van het zeilen, of het avontuur bij onstuimig weer en daarnaast heerlijk eten en drinken, een comfortabele slaapplek en veel gezelligheid met de andere opvarenden. Overdag zeilen en ’s avonds feesten en/of heerlijk eten en drinken aan boord van een luxe zeiljacht. Waar vind je een luxe zeilvakantie? Zowel in binnenland als in het buitenland kun je een luxe zeilvakantie boeken. Online ontdek je de mogelijkheden, je ziet meteen de prijzen en als je wilt kunt je meteen boeken. Enthousiast geworden, waar wacht je dan nog op?