bedrijf

Uitbesteden vs zelf doen, waar kiest u voor?

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, er zijn veel taken die uitgevoerd moeten worden om succesvol te zijn. Soms zijn het er zo veel dat uitbesteding wel nootzakelijk is, maar voor welke taken kies je dan? In deze blog zullen we de verschillende taken bespreken, zodat u beter kan beslissen welke taken u uit wil besteden en welke taken u zelf wilt doen.

Orderverwerking

Een taak die veel online webshops uitbesteden is orderverwerking. Orderverwerkingsbedrijven slaan de producten op in magazijnen en versturen het vervolgens naar de klant. Het enige dat een online webshop hoeft te doen is het product in te kopen en te verkopen. Het uitbesteden van deze taak verkort vaak de verzendingsduur en zorgt voor goedkopere verzendkosten.  De reden dat dit de verzendingsduur verkort, is omdat de orderververwerkingsbedrijven strategisch gevestigd zijn.

Content creatie

Ieder bedrijf met een website heeft behoefte aan goede content. Het kan helpen bij de organische vindbaarheid van uw bedrijf. De organische vindbaarheid is de vindbaarheid waar niet voor betaald is. Denk hierbij aan de plek die uw bedrijf heeft op google en linkjes die terug bewijzen naar uw website. Met content wordt het schrijven van productpagina’s en het schrijven van blogs zoals deze bedoeld. Het uitbesteden hiervan kan handig zijn, omdat het schrijven van goede blogs en productpagina’s lastig kan zijn. Wat is er dan makkelijker dan een professional inschakelen die het werk voor u doet.

Salarisadministratie

Een belangrijk onderdeel van het runnen van een bedrijf met personeel is het op tijd uitbetalen van salaris. Als dit niet gebeurd, kan dit leiden tot ontevreden werknemers. Ontevreden werknemers kosten al gauw meer dan tevreden werknemers, aangezien ze minder bereid zijn om hard te werken. Hierbij kan het handig zijn om de salarisadministratie van uw bedrijf uit te besteden. Daarnaast scheelt het tijd en hoeft u niet na te denken over alle wet en regelgeving die hierbij komt kijken.

Telemarketing

U kent het vast nog wel van vroeger, u werd gebeld en dan was het weer een verkoper die u een product aan wilde smeren. Dit is telemarketing. Tegenwoordig mag er niet meer ongevraagd naar mensen worden gebeld, maar is telemarketing zeker nog wel een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Het kan uw B2B bedrijf naar een hoger niveau tillen, door uw producten B2B te verkopen. Telemarketing is zeker niet voor iedereen weggelegd en vereist veel expertise. Het grootste telemarketingbedrijf van Nederland is Convins. www.convins.eu heeft meer dan 12,5 jaar ervaring in het vakgebied en meer dan 55 vaste werknemers.

Klantenservice

Iets wat verwacht wordt om dichtbij het bedrijf te houden is de klantenservice, maar u kan het ook zeker uitbesteden. De klantenservice zorgt voor klachten of vragen die mensen hebben met het product of dienst dat u levert. Het uitbesteden van de klantenservice is voornamelijk handig als uw bedrijf exponentieel groeit. Als uw bedrijf snel groeit, kan de interne klantenservice de groei vaak niet aan. Een externe klantenservice kan sneller mee groeien omdat ze genoeg mensen in dienst hebben om deze groei aan te kunnen.

Tips bij opblaas boot kopen

Wil jij op de valreep van het seizoen nog een opblaas boot kopen en weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Er zijn van allerlei modellen beschikbaar en de kwaliteit kan behoorlijk uiteenlopen. Daarnaast zijn er modellen voor 1 persoon of meerdere personen. En dan heb je nog allerlei hippe designs waar je uit kunt kiezen. In dit artikel hebben we alles op een rijtje gezet wat je moet weten als je een opblaasbaar bootje wilt kopen. Zo helpen we jou om de juiste keuze te maken en het model van je dromen te kiezen. Lees snel verder.

Bepaal aantal personen

Een opblaas boot is er in verschillende maten. Je kunt kiezen voor een eenpersoons model of gaan voor 2 personen of meer. Hoe groter de boot, hoe hoger de belasting. Dat zie je terug in de prijs. Ben je veel met je gezin of vrienden op het water te vinden? Kies dan voor een model waar je met meerdere personen in past. Ga ja vaak alleen of met nog iemand anders dan is een kleiner model voldoende. Als je dan met een grotere groep wilt gaan kun je ook een model voor meer personen huren. Het is wat je zelf het fijnste vindt. 

Doel gebruik opblaas boot

De volgende vraag om over na te denken is waar je de opblaas boot voor gaat gebruiken. Ga je af en toe een rondje peddelen dan heb je aan een simpel model genoeg. Wil je elke week het water op, kies dan voor een model dat stevig is en waarvan je weet dat het jaren meegaat. Verder is het handig om na te denken op welke wateren je gaat varen. Als je vooral op je gemak op rustig water vaart dan heb je geen heel stevig model nodig. Ga je meer op wat wilder water varen met obstakels erin dan is een stevig model een vereiste. Zonder dat heb je zo een gat in het materiaal en dan is het gedaan met de vaarpret.

Kwaliteit boot

Een opblaas boot kun je krijgen in allerlei kwaliteiten. Een boot die je een keer meeneemt op vakantie om een paar dagen op zee een beetje te dobberen kan van een andere kwaliteit zijn dan een boot waarmee je elke week het water op gaat. Kijk goed naar de kwaliteit van de boot voordat je een keuze maakt en ga voor de beste kwaliteit binnen je prijsklasse. Zo voorkom je teleurstellingen en geef je jezelf veel plezier op het water.

Bergruimte opblaas boot

Als je klaar bent met varen is het goed om de opblaas boot veilig op te bergen. Dat hoeft niet na elke vaart, maar wel als je een tijdje niet het water op gaat. Maak altijd de boot goed schoon en droog voordat je hem opbergt en na elke keer varen. En leg hem op een schone droge plek waar er geen druk op ligt. Zo hou je je vaarmaatje in topconditie en zorg je voor een lange levensduur en optimaal vaarplezier. Heb je nog vragen? Dan direct contact op met de experts van Summertoys.

Houd je ook van zeilen, surfen of jetskiën? Lees deze tips!

Het beoefenen van een watersport zoals zeilen is een van de gaafste manieren om je lekker uit te leven, midden in de natuur. Er zijn tal van soorten watersporten, die elk hun eigen charme en aantrekkelijke kanten hebben. Denk aan zeilen, racen met een jetski of speedboot, triatlon, surfen, waterskiën of zwemmen en nog veel meer varianten. Maar welke watersport jouw hart ook heeft veroverd, het is wel belangrijk dat je er als watersporter voor zorgt dat je de juiste sportkleding, accessoires en benodigdheden hebt om jouw sport veilig en zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Onze vijf handige tips en adviezen helpen je om snel te beslissen of jij alles compleet hebt om lekker te gaan watersporten.

Koop comfortabele en goed passende watersportkleding

Goede zwemkleding is belangrijk als je aan watersporten als surfen, waterskiën, zwemmen of triatlon doet. Zorg ervoor dat je tijdens dit soort watersporten sowieso een wetsuit aan hebt. Kies je voor echte kwaliteit, zoals ion wetsuits, dan profiteer je optimaal van de vele voordelen die wetsuits te bieden hebben. In de eerste plaats helpen ion wetsuits bij het drijven. Doordat het pak helpt om beter te drijven, lig je hoger in het water, wat een behoorlijke hoeveelheid energie bespaart. Hierdoor kun je het zwemmen, surfen of waterskiën langer volhouden en al snel tien of meer seconden tijdwinst pakken per kilometer zwemmen. Naast meer drijfvermogen hebben ion wetsuits als meerwaarde dat ze het lichaam goed op temperatuur houden. Hierdoor kun je met ion wetsuits ook als het water slechts 15 of 16 graden is, gaan watersporten.

Verdiep je in de vaarregels

Wanneer je waterskiet, zeilt of een motorboot hebt, is het verstandig om een goede kennis te hebben van de regels die op het water gelden. Je moet weten hoe hard je mag varen, wie er voorrang heeft en wat de regels zijn bij het passeren van tegenliggers.

Bespaar op de stookkosten als je een motorboot hebt

Heb je een motorboot, denk dan ook aan het milieu en je eigen portemonnee. Dat betekent: slim varen door te besparen op de stookkosten. Trom de boot bijvoorbeeld goed af en maak ook de onderzijde van de boot geregeld goed schoon. Door niet meteen vol het gas open te zetten, maar de motorboot geleidelijk op toeren te laten komen, kun je ook brandstof besparen. Efficiënt is ten slotte ook om het olieverbruik, de filters, impeller, bilgepomp en de propeller regelmatig te controleren op kwaliteit.